مشاوره برای گرفتن وکیل
سلام، هفته پیش من طی یک حادثه تصادف رانندگی، بعد از توقف در کنار خیابان، با راننده طرف مقابل درگیر شدم، البته من هیچ گونه اسیبی به ایشون نزدم، اما ایشون بینی منرو شکست، بعد از مراجعه به کلانتری اول ایشون قبول نمیکرد که کار ایشون بوده، اما در نایت در شکواییه خودش اعلام کرده که من هم به اون اسیب رسوندم ، که در واقع درگیری رو تایید کرده،
اما تازه متوجه شدم که رفته ۲تا شاهد اورده ، یکیشون تقریبا درگیری رو تایید کرده ولی برای تصادف رانندگی منو مقصر اعلام کرده، دومی یجورایی به من تهمت زده و گفته که من حالت طبیعی نداشتم و خود زنی کردم،
باید این توضیح رو بدم که من پژوهشگر دانشگاه هستم و در زمان حادثه همسر و فرزند ۱.۵ سالهم همراهم بودن..
حالا قراره اولین جلسه دادگاه تشکیل بشه و من دنبال وکیلی هستم که با مطالعه این پرونده، به من ضمانت بده که پرونده به نفع من بسته میشه و من یجورایی از هزینه ی وکیل خیالم راحت بشه.
چون پزشکی قانونی ، اسیبدیدهگی رو تایید کرده و دیه رو مشخص کرده.
متشکرم. منتظر پاسخ میمونم.
اما تازه متوجه شدم که رفته ۲تا شاهد اورده ، یکیشون تقریبا درگیری رو تایید کرده ولی برای تصادف رانندگی منو مقصر اعلام کرده، دومی یجورایی به من تهمت زده و گفته که من حالت طبیعی نداشتم و خود زنی کردم،
باید این توضیح رو بدم که من پژوهشگر دانشگاه هستم و در زمان حادثه همسر و فرزند ۱.۵ سالهم همراهم بودن..
حالا قراره اولین جلسه دادگاه تشکیل بشه و من دنبال وکیلی هستم که با مطالعه این پرونده، به من ضمانت بده که پرونده به نفع من بسته میشه و من یجورایی از هزینه ی وکیل خیالم راحت بشه.
چون پزشکی قانونی ، اسیبدیدهگی رو تایید کرده و دیه رو مشخص کرده.
متشکرم. منتظر پاسخ میمونم.
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
جرایم علیه اشخاص
حوزه قضایی:
تهران
1 پاسخ
2,288 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۵/۰۵/۳۱ ۲۰:۰۴