قرارداد اجاره
سلام:\\r\\n2 اتاق از کل چهار اتاق واحدی مسکونی با موقعیت اداری را از سال 90 اجاره کردم برای کسب و کار (البته بدون هیچگونه تابلو زدن و غیره) در بنگاه با کد رهگیری در سال 91 پشت همان قرارداد به مدت یک سال مجدد با موجر تمدید نمودیم. در سال 92 در موعد پایان قرارداد اجاره مجددا پشت همان قرارداد (با مبلغ جدید رهن و اجاره) از 92 تا 94 تمدید نمودیم. در کنار آن بین من و موجر قرارداد دستی (بدون هیچگونه شاهد و غیره فقط با امضای من و موجر) نوشته شد که کل واحد که شامل چهار اتاق بود و آشپزخانه و سرویس بهداشتی در قبال مبلغ توافقی آخرین تمدید در پشت قرارداد رسمی بنگاه با کد رهگیری من برای سکونت هم از آنجا استفاده کنم. البته در این قرارداد دستی چون یکی از اتاق ها را قبل از این توافق بین ما موجر اجاره داده بود با موافقت من قرار بر این شد که آن اتاق در تاریخ 8/91 بعد از تخلیه آن به من (مستاجر) تحویل داده شود و در قرارداد دستی مرقوم کردیم که در غیر این صورت و تآخیر از جانب موجر در تحویل آن اتاق در تاریخ مشخص من حق فسخ قرارداد را یکطرفه داشته باشم و حق مطالبه خسارت و ضرر و زیان از موجر را. موجر اتاق را در تاریخ مشخص به من تحویل نداده (یعنی طبق توافق کل واحد در تملک من قرار گیرد). موجر به خارج رفته و بعد از موعد تخلیه آن اتاق برادر ایشان آنجا را متصرف شده اند و حتی اتاق کناری را هم بدون اطلاع من وسایلم را در بالکن همان اتاق ریخته و آنجا را هم متصرف شدند. اکنون با توجه به اینکه از تاریخ سررسید قرارداد اجاره نامه هم یک سال گذشته و در تمام این مدت ایشان (یعنی برادر موجر) آن دو اتاق را که باید در تملیک من باشد مرتب اجاره داده اند (و هم اکنون هم) به اشخاص مختلف و از آن موقع هربار به من وعده و وعید داده اند که به من تحویل خواهند داد. و چون من الان فقط در دو اتاق ساکن هستم (یک خانم تنها می باشم) و نه امنیت دارم و نه آسایش و حقم نیز ضایع شده است. اکنون آیا:\\r\\n1- دعوی تصرف عدوانی کنم؟ \\r\\n2- دعوی مطالبه رهن کنم؟ (مبلغ رهن پنجاه میلیون تومان و اجاره بسیار کم)\\r\\n3- دعوی جبران خسارت و ضرر و زیان مالی کنم؟\\r\\n4- همزمان با هم همه این دعاوی را مطرح کنم؟ \\r\\nو یا... بهترین راهکار چیست؟\\r\\nبا تشکر
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
سایر مقررات حقوقی
حوزه قضایی:
تهران
1 پاسخ
2,252 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۵/۰۵/۱۴ ۱۰:۱۲