اجرای حکم قطعی دیوان عدالت اداری

سلام
بنده از دانشگاه پیام نور کشور به علت عدم جذب من به عنوان هئیت علمی به دیوان عدالت اداری شکایت نمودم . شعبه اول دیوان به دادخواست من رسیدگی و حکم به ورود شکایت مبنی جذب بنده به عنوان هئیت علمی با انجام مصاحبه مطابق شرایط قانونی سال های 86و88و89 نمود ولی دانشگاه مدت 20 ماه از انجام حکم خوداری می نمود تا اینکه در آبان ماه سال گذشته برای خلاص شدن از شر این حکم و به منظوره دور زدن این حکم بدون اینکه به مفاد حکم که مصاحبه را منوط به رعایت شرایط قانونی سال های 86و88و89 نموده بود توجه کند با انجام مصاحبه کاملا نمایشی به شعبه اول دیوان اعلام کرد که ما مصاحبه کردیم و ایشان نمره لازم را کسب نکرده است ولذا پرونده من را مختومه کرده اند. بنده به شعبه اول دیوان مراجعه و به این کار دانشگاه که نوعی دور زدن حکم دیوان است اعتراض نمودم ولی رئیس شعبه اول می گوید که ما گفته بودیم از شما مصاحبه بگیرند که به ظاهر گرفته اند و ما کاری نداریم که مصاحبه برابر حکم دیوان بوده یا بر خلاف آن.حال سئوال من اینه که:
1- دادرس اجرای احکام دیوان با درخواست بنده مطابق ماده122 قانون دیوان و به تبع ان قانون اجرای احکام مدنی مبنی بر تعیین کارشناس ناظر بر اجرای حکم و روند انجام مصاحبه موافقت نمی کند و گزارش کذب دانشگاه را ملاک اجرای حکم و مختومه شدن پرونده بنده قرار داده است؟
2- دادرس اجرای احکام دیوان از لحاظ قانونی می تواند با درخواست بنده مبنی بر تعیین کارشناس ناظر بر اجرای حکم مخالفت کنه؟
3- من برای رسیدن به حق مسلم خود در برابر این مکر و فریب مسئولان از خدا بی خبر دانشگاه پیام نور کشور با در دست داشتن حکم قطعی دیوان چه کار حقوقی انجام دهم؟
4- دادخواست دیگری بدهم؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: سایر مقررات حقوقی
حوزه قضایی: آذربایجانشرقی
1 پاسخ
2,345 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۵/۰۲ ۱۹:۲۹