درگیری شهردار با کارمند
بنده کارمند شهرداری هستم و یک روز قبل عید فطر برای بیماری پدرم و واسه پیگیری درخواستهای کتبی ام به دفتر شهردار مراجعه کردم و گفتم که بخشی از مطالبات 5 ماهه ام ( حدود 12 میلیون تومان) را به بنده بدهد تا برم بابام رو روز شنبه 19/04/95 واسه شیمی درمانی ببرم تهران.که در این موقع شهردار رو کرد به طرف مسئول مال و گفت به هیچ سگی پول نمیدی.من هم همش گفتم اقای شهردار احترام خودت رانگه دار .من ازت بزرگترم.چرا توهین میکنی\r\nکه ایشون تو این موقع به سه نفر که توی دفترش بودن گفت بگیرین این پدر سوخته را .... و بعدش اینها منو گرفتن .من هم هر کاری کردم از چنگشون دربیام نشد. طول اتاق شهردار 12 متر است. ایشون از پشت میز اومدن بیرون و منو با مشت مورد ضرب شتم قرار دادن.\r\nمبنده سریعا موضوع را به فرماندار.اداره اطلاعات و دادستانی اطلاع دادم .اون هم تو این موقع که من دارم شکایت میکنم امده زنگ زده پاسگاه و موضوع را با کمک همون کارگرها به نفع خودش صورتجلسه کرده و رفته دادستانی و مثل من هم رفته پزشک قانونی.الان هر دوتا مون نیم هرکدوم نیم درصد دیه برایمون اومده.درصورتیکه مال ایشون کاملا به قران الکی و سوری است
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
جرایم علیه اشخاص
حوزه قضایی:
خوزستان
1 پاسخ
2,232 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۵/۰۴/۲۲ ۰۶:۱۶