جزئیات سوال
پاسخ ها
سودابه تائبی
۱۳۹۵/۰۳/۲۶ ۰۵:۴۰
لذا در صورتیکه بخواهید هرگونه دعوی حقوقی اعم از نفقه و یا طلاق مطرح نمایید طبق آنچه شرح داده شد در دادگاه صالح اقدام کنید.اگرچه زوج مقیم خارج از کشور است لیکن با اعلام آدرس کلیه اوراق قضایی به وی ابلاغ میشود و در صورت اثبات شرایط طلاق میتوانید طلاق بگیرید.
وکالت پدر ایشان جهت طلاق در محاکم پذیرفته نمیشود.
سودابه تائبی
۱۳۹۵/۰۳/۲۶ ۰۵:۳۲
با سلام.هرگاه یکی از زوجین مقیم خارج از کشور باشد، دادگاه محل اقامت طرفی که در ایران اقامت دارد برای رسیدگی صالح است و اگر زوجین مقیم خارج از کشور باشند ولی یکی از آنان در ایران سکونت موقت داشته باشد، دادگاه محل سکونت فرد ساکن در ایران و اگر هر دو در ایران سکونت موقت داشته باشند، دادگاه محل سکونت موقت زوجه برای رسیدگی صالح است و هرگاه هیچ یک از زوجین در ایران سکونت نداشته باشند، دادگاه شهرستان تهران صلاحیت رسیدگی را دارد، مگر آنکه زوجین برای اقامه دعوی در محل دیگر توافق کنند.
سيد روح اله معزي
۱۳۹۵/۰۳/۲۶ ۰۵:۱۸
سلام راه اول این است که اگر شوهرتان واقعا قصد بلزگشت تدارد و انسان منطقی هست با ایشان صحبت کنید تا از طریق سفارت ایران وکالت نامه که حاوی اختیارات لازم جهت طلاق می باشد به نام شمد تنظیم و برایتان ارسال کتد در این صورت شما می توانید طلاق حضوری بگیرید.
اما اگر به شما وکالت ندهد باید به صورت یک طرفه اقدام کنید و مستلزم سپری شدن حداقل 6 ماه از تاریخ جدایی شماست . ضمنا می تدانید دادخواست نفقه هم مطرح کنید و اگر ایشان نفقه حداقل 6 ماه را نپرداخت آن گاه درخواست طلاق یک طرفه حسب مورد بر مبنای عسر و حرج یا نقض شر ضمن عقد مطرح کنید