جزئیات سوال
من پایان نامه خودم رو دادم به یکی از سایتهای اینترنتی که انجام دهند برایم این کار را کردند و مشکلی با آنها نداشتم این گروه را به یکی از دوستانم معرفی کردم در بین کار با هم به مشکل سر مسایل مالی برخوردند حالا مدیر گروه همه چیز را از جانب من می بیند و دایم مرا تهدید به نشر پایان نامم در سایتها و گزارش به دانشگاه و ایرانداک و ... و جلوگیری از ادامه تحصیلم می نماید و می گوید پول را من پرداخت کنم یا ایشان از طریق دانشگاه و دیگر مراکز مانع دفاع من و دریافت مدرک کارشناسی ارشد من می شوند می خواهم بدانمآیا ایشان می توانند این کار را انجام دهند یا نه و من چه اقادامی در این زمینه می توان انجام دهم؟
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
جرایم علیه اشخاص
2 پاسخ
3,740 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۵/۰۲/۰۴ ۱۴:۰۶
پاسخ ها
معصومه سالاروند
۱۳۹۵/۰۲/۰۴ ۱۴:۳۲
شما می توانید به دلیل تهدید بر علیه انها به استناد ماده ۶۶۹قانون مجازات اسلامی اعلام جرم نمایید چنانچه دلیل و مدرک کافی نداشته باشند کاری از پیش نمی برند وانگهی خود انها هم چون خلاف قانون عمل کرده اند وبه ضررشان تمام می شود بعید است اقدام کنند
سودابه تائبی
۱۳۹۵/۰۲/۰۴ ۱۴:۲۱
با سلام کاربر گرامی طبق ماده 669 ـ هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یاضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خودیا بستگان او نماید،
اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (74) ضربه یا زندان از دو ماه
تا دو سال محکومخواهد شد.
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید از طریق پروفایل اینجاب طرح سوال نمایید.
جهت ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود