فروش خودرو

با عرض سلام و ادب و احترام 
در تاریخ 94/11/25 اینجانب اقدام به فروش یک دستگاه خودرو به دو شریک بنگاهی نمودم که وجه ان را از دو تا حساب برای پدرم واریز نمودند و اینکه در دفترخانه وکالت بهشون دادیم برای انجام کارهای ماشین ،سپس در ان تاریخ نوشته ای خریدار تنظیم نمود که خلاصه ان بدین صورت است:
این خودرو را من به ایشون فروختم و اینکه سند قطعی مانده و اگر فروشنده با هماهنگی خریدار در دفتر خانه حاضر نشود 5 میلیون باید ضرر و زیان دهد.و ایکه خریدار کل مبلغ گرفته است
و من و ایشون امضا کردیم ولی اثر انگشت نزدیم چند روز بعد هماهنگ کردند و در دفترخانه حاضر شدم و سند به نام شریکشون زدم چون خودشان نیامده بودند و وکالت نامه اونروزم دستشون بود که به دفتر خانه دادند. 
و من از شریکشون نوشته گرفتم که ایشون جانشین هستند .ولی اون شخصی که نوشته داشت حضور نداشتند.
از ان روز تا حالا هر چقدر من از این اقایون درخواست می کنم که اون برگه ای که نوشتیم را به من برگردانند من را اذیت می کنند حتی به خاطر اینکه ماشین مشکل موتور داشت برای جلب رضایتشان 200 تومان دادم.امروز شریکشون بهم گفت شریکم می خواد روی اون برگه که دستش اقدام کنه.سوالم این است که با برگه ای که دارد چه کاری می تواند انجام دهد؟لازم به ذکر است در برگه هیچ لفظی از قولنامه و بیعنامه به میان نیست و اینکه اثر انگشت ندارد و روی برگه معمولی است اگر نیاز بود می توانم ایمیل کنم

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: اثبات فروش/اثبات وقوع بيع
1 پاسخ
2,398 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۰ ۱۶:۴۰