فروش مال غیر یا دعوی حقوقی؟

با عرض ادب و احترام
اینجانب یک باب واحد مسکونی در شهرستان به موجب قرارداد پیش فروش عادی از آقای الف خریداری کردم در تاریخ 91/7/1
قراربوده فروشنده باتاریخ تحویل 92/12/1 واحد بنده رو در پلاک ....بسازدو تحویل نماید و مقرر شده ظرف 4 ماه بعداز تحویل نیز سند رسمی تنظیم و انتقال شود
فروشنده به اینجانب مالک رسمی نیست و و مالک رسمی ب میباشد.و فقط الف واحد را به من فروخته و متعهد به بنده است. بین الف و ب قرارداد مشارکت وجود داره و ب ملک را جهت ساخت و ساز به الف داده و در عوض یک واحد و 60 میلیون پول طلب داره که یک واحد رو گرفته اما پول در حال دعویست .هردو طرف به برخی تعهدات عمل نکرده و هنوز ب سند عرصه را به نام الف نزده و الف نیز پایانکار و تفکیک نگرفته و واحدها احداث شده از نظر فنی اما امکانات قرار شده را ندارد و واحدهای مجتمع فاقد سابقه ثبتی است.
حال آیا بنده باید طرح دعوی به طرفیت الف و ب نمایم و ازشون انجام تعهدات رو بخوام؟الزام به تنظیم سند-الزام به اخذ پایانکار و تفکیک و تهیه مقدمات- الزام به تعهدات و تحویل مبیع و مطالبه خسارات از الف
یا باید به طرفیت الف دعوی فروش مال غیر نمایم؟(علیرغم قرارداد مشارکت فی مابین مالک رسمی و فروشنده)
قابل ذکر است فروشنده کلا از انجام الباقی تعهدات استنکاف میورزد.
لطفا بنده رو راهنمایی کنید شهرستان هر کدام از وکلا یه نظری میدن و سردرگم شدم

وضعیت: بسته (پاسخ رایگان)
مهارت: الزام به تنظیم سند رسمی ملک
1 پاسخ
2,612 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۱۲/۰۸ ۱۴:۲۰