ازدواج موقت

با سلام
بنده به یک خانم با قصد ازدواج موقت برای مدت سه ماه پولی را کارت به کارت ارسال کردم. و بنا به درخواست فرد مورد نظر مبنی بر حفط آبرویش این ازدواج در دفاتر ازدواج ثبت نشد و بنده پذیرفتم. صیغه به صورت شفاهی جاری گشت. البته اکثر مکالمات مهمی که در خصوص مبلغ مهریه و مدت زمان آن در پیام های رد و بدل شده با موبایل، موجود و قابل پیگیری است. در خصوص خرجی و نفقه اصلا توافقی صورت نگرفت و حتی یک بار در خصوص مبلغ آن از او پرسیدم، رقم مشخصی نگفت و جواب داد مشخص نیست ممکن است زیاد یا کم باشد. علیرغم اصرار ایشان به خرجی و نفقه، چند بار تاکید کردم که امکان پرداخت نفقه وجود ندارد و بنده در حد توانم ممکن است پرداخت های دیگری انجام دهم ولی ملزم به پرداخت آن نیستم؛ و ایشان به طور ضمنی پذیرفت (طبق پیام های رد و بدل شده). اما چند روز بعد هنگامی که تقاضا کردم برای اولین بار به منظور با هم بودن (مقاربت) حضور یابد ایشان عدم پرداخت نفقه و خرجی را بهانه قرار داده و از حضور امتناع ورزیده است و می گوید "چون نفقه پرداخت نمی شود حضور نمی یابم و مبلغ مشخص شده جهت مهریه را هم پس نمی دهم"! سوالی که در اینجا خدمتتان داشتم این است آیا این مورد قابل پیگیری است یا نه؟ و آیا می توان از فرد مورد نظر به جرم کلاهبرداری شکایت کرد؟
با تشکر و سپاس

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
3 پاسخ
3,098 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۱۲/۰۲ ۱۳:۵۰