مطالبه وجه
الان درقبال1میلیون باقیمانده ادعامیکنند8میلیون که برداخت کردم بدهکاری من بوده درصورتیکه من هیچگونه شراکت باایشان نداشتم.
۱۳۹۴/۱۱/۲۶ ۲۰:۱۴
این که شما مبلغ 8 میلیون به دارنده چک پرداخت کرده اید و چک را پس گرفته اید علی القاعده اقدامی نمی توانید انجام دهید چرا که وجود اصل چک در دست دارنده دلیل بدهکاری صادر کننده می باشد و شما در واقع بدهی خود را پرداخت کرده اید. دلیل دیگر بر عدم ذی حق بودن شما اینست که علی رغم درخواست باجناقتان ،اما خودتان با رضایت و بدون اجبار و اکراه پول را به دارنده پرداخت کرده اید . فقط در یک صورت می توانید پول را از باجناق مسترد کنید که علیه ایشان دادخواست بدهید و ایشان شخصا اقرار به این موضع کند که تقریبا محال است . شما می بایست قبل از دادن چک و پرداخت پول با وکیل مشورت می کردید . درواقع اگر مدرکی ندارید که بتوانید ثابت کنید پولی که داده اید بابت بدهی با جناقتان بوده ،پس باخته اید . در باره 1 میلیون اگر باجناقتان رسید یا شاهدی ندارد و نتواند ثابت کند به شما پول داده و به قصد قرض هم داده ، او هم نمی تواند یک تومان را از شما پس بگیرد. موفق باشید و حتما قبل از انجام هر کار حقوقی با وکیل مشورت کنید .