کلاهبرداری
باعرض سلام و ادب به استحضار میرسانم اینجانب در مورخه 1393مورد هجوم افرادی قرارگرفتم که با تبانی و همدستی و مانورهای متقلبانه و چرب زبانی و زبان بازی اموال و دارای که داشتم را به ثمن خود بردند اینجانب شکایت های صورت دادم که ادله کافی و مدارک کافی که حقانیت را مشخص کند همراه بود ولی از مورخه شکایت اینجانب چند پرونده که در شعبه های دادگاه داشتم را به یک شعبه در مورخه 93/7 از سوی متهم پرونده کشیده شد و از تاریخ فوق هیچ گونه پیگیری در خصوص پرونده صورت نگرفته حتی با پیگیری های وی هم یک بار متهم پرونده را دادگاه احضار نکرد و پرونده و شکایت بنده مفقود و نادیده شده و در همون شعبع با تعجب از قضاوت در پرونده که خودم اقامه دعوی کردم و مدارک کافی برای ثبات حقانیت ضمیمه کرده بودم بعد از وقت از دست دادن در برسی پرونده از طرف شعبه در مورخه 29/10/94 با مراجعه به دادگستری و نادیده گرفتن شکایت و مدارک که در شعبع بایگانی و مفعود شده بودن قاضی شعبع برای بار دوم حضور اینجانب و حتی بکدفعه هم متحم های پرونده را احضار نکرده بود و بدون هیچ گونه تفهیم اتهام و وجود نداشتن هیچ یک از ارکان بزه و بدون برسی و تحقیق در راستای ثبوت حقانیت برای بنده قرار صادر کرد من فقط از دادگاه عدالت حقانیت در خصوص پرونده را خواهان بودم مگر مال باخته کلاهبردار میشود مگر زیان دیده و ضرر زیان دیده کسی که اموالش را بردن ابرو و حتی زندگیش را به نابودی کشیدن با این قضاوت و حق کشی متهم میشود
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
کلاهبرداری
1 پاسخ
2,395 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۴/۱۱/۰۴ ۱۷:۰۵