جدایی از شرکت وادعای صاحب شرکت
سلام.من حدود ۳ سال قبل استخدام یه شرکت پخش مواد غذایی و بهداشتی به عنوان بازاریاب شدم.قراردادی نبستم.قرار شد سه ماه اول به صورت آزمایشی کار کنم و اگه دو طرف به توافق رسیدیم٬قرارداد ببندیم.برای شروع یه چک ۲۰ میلیون تومانی به عنوان ضمانت گرفتن (روی چک قید شده به عنوان ضمانت).بعد از دو ماه تصمیم گرفتم از شرکت خارج بشم.اعلام کردم به صاحبکار.بعد از گلهکردن که چرا و این حرفها قبول کردن و گفتن باید بری دنبال حسابهای معوق (معوق منظور فروشگاههایی که از شرکت ما جنس گرفته بودن ولی پول رو پرداخت نکرده بودند).حدود یک ماه درگیر جمع کردن معوقها بودم و بعد با رضایت شفاهی صاحبکار و بدون انجام تسویه حساب و گرفتن چک از شرکت خارج شدم.در این مدت باز هم برای تسویه نرفتم.حالا بعد از دو٬سه سال فردی با من تماس گرفته و خودش رو وکیل این شرکت معرفی کرده و میگه ۵۰۰ هزار تومان در این شرکت حساب باز داری و باید این مبلغ رو بپردازی.به هر نحوی با صاحبکار تماس گرفتم (شرکتش رو جمع کرده) و میگه به دلیل خروج ناگهانی شما به من ۱۵ میلیون ضرر وارد شده و بابت این شما باید خسارت پرداخت کنی ٬وگرنه چک ضمانتی به اجرا گذاشته میشه.به نظر خودم چون یک چک ضمانتی از من داره قصد داره از من اخاذی کنه.حالا سوال من این است که اولا آیا این چک ضمانتی قابلیت اجرا گذاشتن دارد و برای من دردسر ساز خواهد بود؟ و دوما اینکه اصلا آیا این شخص این حق رو دارد که با این ادعا که بابت خروج من بهش ضرر وارد شده٬از من خسارت بگیره؟ و سوال سوم اینکه به صورت کلی چه پیشنهادی در این وضعیت به من میکنید؟
با تشــــــکر فـــــراوان
با تشــــــکر فـــــراوان
وضعیت:
بسته
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
0 پاسخ
2,040 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۴/۱۰/۳۰ ۰۹:۰۸