فسخ قرارداد
با عرض سلام و خسته نباشید. من از اول تیرماه 1394 در یک شرکت خصوصی مشغول به کار برنامه نویسی شده ام. با توجه به قوانین اداره کار به من حقوق و مزایایی مثل حق مسکن و خوار و بار و ... تعلق میگیرد که در قرارداد هم ذکر شده بر طبق قوانین اداره کار، اما حقوق من بدون این مزایا محاسبه می شود. علاوه بر این از من امضا گرفته اند که مزایا به من تعلق میگیرد و من آن را دریافت میکنم، درصورتی که من هچ مزایایی دریافت نکرده ام.
همچنین در قرارداد ذکر شده است که به خاطر یک ماه آموزش من قبل از استخدام، درصورت فسخ قرارداد باید جریمه ای معادل 4 میلیون تومان بپردازم.
مسئله ی دیگر این است که پرداخت حقوق با تاخیر های چندماهه همراه است و من در حال حاضر 2 ماه است که حقوقم را دریافت نکرده ام.
میخواهم بدانم که اگر من بخواهم قراردادم را فسخ کنم با توجه به موارد ذکر شده و قوانین اداره کار مجبور میشوم جریمه را پرداخت کنم یا در صورتی که به اداره کار شکایت کنم حق به من داده می شود و میتوانم قراردادم را بدون پرداخت جریمه فسخ نمایم؟
همچنین در قرارداد ذکر شده است که به خاطر یک ماه آموزش من قبل از استخدام، درصورت فسخ قرارداد باید جریمه ای معادل 4 میلیون تومان بپردازم.
مسئله ی دیگر این است که پرداخت حقوق با تاخیر های چندماهه همراه است و من در حال حاضر 2 ماه است که حقوقم را دریافت نکرده ام.
میخواهم بدانم که اگر من بخواهم قراردادم را فسخ کنم با توجه به موارد ذکر شده و قوانین اداره کار مجبور میشوم جریمه را پرداخت کنم یا در صورتی که به اداره کار شکایت کنم حق به من داده می شود و میتوانم قراردادم را بدون پرداخت جریمه فسخ نمایم؟
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
اختلاف کارگر و کارفرما
1 پاسخ
2,460 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۴/۱۰/۰۷ ۱۹:۰۸